PlayStation 5

Spider-Man 2 će imati fall damage i dodatne opcije za prilagođavanje

Marvel’s Spider-Man iz 2018. godine za mnoge je predstavljao najbolji prikaz onoga što bi biti Spider-Man označavalo. Međutim, neki su smatrali da je igra bila previše automatizovana – posebno kada je reč o prelaženju New York City pejzaža. Predstojeći Spider-Man 2 će to popraviti uključivanjem “Swing Steering Assist setting” pored opcionalnog prekidača za štetu od pada.

Kako izveštava IGN, senior developer u Insomniac Games – Doug Sheahan – govorio je o nizu novih funkcija koje igrači mogu uključiti, koje će omogućiti iskustvo prelaženja koje se više može prilagoditi, rekavši:

“Nešto što sve više i više vidimo je da igrači vole da mogu prilagoditi svoje iskustvo. Za te igrače, dodali smo mogućnost omogućavanja štete od pada (šteta od pada podrazumevano je isključena) i čak dozvoljavamo ljudima da podešavaju kako se “ljuljanje” oseća sa našim Swing Steering Assist podešavanjem. Nadamo se da će igrači koji vole da se detaljno upuste u to imati zabavno eksperimentisanje.”

Prema developeru, omogućavanje Swing Steering Assist će učiniti iskustvo sličnim onome koje se nalazi u Spider-Man i Miles Morales, pa će isključivanje omogućiti naprednijim igračima da imaju još veću kontrolu dok se ljuljaju preko grada.

Iako su mnogi fanovi temeljito uživali u iskustvu ljuljanja u Spider-Man iz 2018. godine i Miles Morales iz 2020. godine, neki i dalje smatraju da je PS2 Spider-Man 2, kreiran po filmu, iz Treyarcha najbolji zbog njegovog fizički zasnovanog prelaženja i dodate štete od pada. Uzbudljivo je videti da za te igrače, Insomniac Games daje veću slobodu kontrole sa Marvel’s Spider-Man 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top