PlayStation 5

Marvel’s Wolverine će imati kampanju koja traje oko 15 sati

Dok su Spider-Man igre bile popularne zbog svoje zabavne i avanturističke prirode, Marvel’s Wolverine izgleda obećavajuće kao drugačiji pristup, pružajući zrelu i brutalnu perspektivu na drugog Marvelovog superheroja.

Nove detalje o igri otkrila su curenja informacija iz Insomniac Games. Prema procureloj slici, Marvelov Wolverine će trajati samo 15 sati.

Ova dužina bi mogla dovesti do sporova o ceni igre i vrednosti u 2026. godini. S obzirom da AAA naslovi sada koštaju 70 dolara, publika traži duže i detaljnije iskustvo.

Ova procena uključuje gejmplej i opcionalne sporedne zadatke. Čini se da Insomniac Games razvija mnogo kraću igru za ovog lika u poređenju sa njihovim Spider-Man naslovima.

Spider-Man 2 nudi oko 17 sati priče, sa igračima koji imaju oko 30 sati sadržaja za 100% završetka. Ovaj oštar kontrast, iako zabrinjavajući, verovatno ističe različite pristupe između ova dva naslova.

Za razliku od slobode i otvorenog sveta Spider-Mana, Wolverine izgleda kao polu-linearna igra. Stoga će se većina njegovog sadržaja naći u glavnoj priči, što po sebi smanjuje vreme igranja.

Oni koji su upoznati sa PlayStation igrama mogli bi se setiti Uncharted 4 kao igre sa sličnim formatom. Igra je isporučena sa raznim kolekcionarskim predmetima i nekoliko vrlo širokih nivoa, nudeći oko 20 sati ukupnog sadržaja.

Osim vremena igranja, curenja potvrđuju 60FPS režim za Marvel’s Wolverine. Razni video snimci koji prikazuju borbu takođe ističu brutalnost koja se očekuje od avanture koja uključuje lika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top