PC

Horizon Forbidden West zvanično dolazi na PC!

Pre nekoliko nedelja, ugledni leaker je tvrdio da će Horizon Forbidden West doći na PC kao deo Complete Edition paketa koji sadrži osnovnu igru i njenu ekspanziju. Sada, samo dve nedelje kasnije, Sony je to zvanično najavio.

Horizon Forbidden West je zvanično sledeći veliki PlayStation naslov koji prelazi na PC. Complete Edition će se prvo pojaviti na PS5 u oktobru, sadržeći osnovnu igru, ekspanziju Burning Shores, digitalni soundtrack i artbook, digitalni strip i nekoliko dodatnih predmeta u igri za 59,99 dolara.

Početkom 2024. godine, ovaj paket će se pojaviti na PC-u. Još uvek nema tačnog datuma izlaska, ali februar će obeležiti dvogodišnjicu prvog izdanja igre na PS5. S tim u vidu, čini se da Sony uspostavlja dvogodišnji ritam za prenos svojih ekskluziva sa PS5 na PC. Sa tim informacijama, možemo teoretisati kada će naslovi poput God of War Ragnarok i Spider-Man 2 doći, pri čemu je prvi sada verovatno da će doći na PC krajem 2024. godine, a Spider-Man 2 stiže negde u 2025. godini.

Još uvek postoji nekoliko PS4 ekskluziva koje bi fanovi voleli da vide na PC-u – sa Ghost of Tsushima koji je na vrhu liste za većinu nas. Akciona avantura studija Sucker Punch smeštena u feudalnom Japanu je u trci za jednu od mojih omiljenih igara svih vremena i nekoliko puta se šuškalo o izdanju za PC. Nažalost, do sada ništa nije najavljeno, ali nadamo se da će se nešto promeniti u nekom trenutku u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top