Vesti

Najavljen Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime

Tokom proteklih godina, Netflix je adaptirao gomilu video igara u anime, uključujući Castlevania; Dragon’s Dogma; Tekken; i naravno Cyberpunk: Edgerunners. Sada je medijski gigant zvanično najavio da rade na animiranoj Tomb Raider seriji.

Objavivši kratak teaser trejler, trenutno se malo zna o adaptaciji, međutim prema Netflixu, anime će prikazati “čuveni uspon Lare Croft” – što sugeriše da će to ili biti priča o poreklu, ili će barem prikazivati Laru u njenim ranijim godinama.

Pored toga, samu Croft će izgovarati Hayley Atwell, koja je možda najpoznatija po svojoj ulozi Peggy Carter u Marvel Cinematic Universe – iako se takođe pojavila u Black Mirror i Mission Impossible – Dead Reckoning.

Tomb Raider je već decenijama multi-medijalna franšiza, sa pričom o Lari Croft koja je ispričana i ponovno ispričana kroz 3 filma, TV seriju iz 2007. godine; stripove; romane i mnogo toga drugog. Biće zanimljivo videti kako će ovaj anime biti konačno primljen kada se objavi u nekom trenutku 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top