PlayStation 5

Spider-Man 2 će imati 10 različitih podešavanja ‘swing’ mehanike

Kako se sve više približavamo izlasku Marvels Spider-Man 2, 20. oktobra, tim u Insomniac Games sve više ulazi u mnoge promene i poboljšanja koja dolaze sa nestrpljivo iščekivanim nastavkom. Jedan od glavnih fokusa studija bio je na pristupačnosti igre i opštoj prilagodljivosti kontrola – sada otkrivajući da će samo ljuljanje/swing imati 10 različitih opcija.

Već je bilo poznato da će Marvelov Spider-Man 2 uključivati različite opcije, sa prekidačem ‘Swing Steering assist’ koji će biti predstavljen u nastavku. Studio je sada detaljnije opisao ovo podešavanje, otkrivajući koliko je zapravo sveobuhvatno.

Na Twitteru, James Stevenson iz Insomniac Games objasnio je tačno kako će ovaj novi mod Swing Steering Assist funkcionisati, rekavši “To nije postavka pristupačnosti. Upravo suprotno od toga.”

Nastavio je: “Na primer – postoji 10 nivoa Swing Assistance na tom klizaču. Igra počinje na podrazumevanom (iz prethodnih igara!) To je nivo 10. Dakle, to je funkcija koju dozvoljavamo igračima da smanje kako bi dobili /manje/ pomoći ako žele.”

Dok je Spider-Man iz 2018. godine bio hvaljen zbog mnogih stvari, jedna od najvećih žalbi nekih ljudi bila je da se ljuljanje preko New Yorka osećalo malo previše automatizovano. Kao takvo, uzbudljivo je videti da posvećeniji i hardcore igrači mogu prilagoditi ljuljanje do takvog stepena – stvarajući iskustvo u kojem možete odlučiti koliko pažnje treba posvetiti dok se ljuljate.

Biće zanimljivo videti koliko će podešavanje ovog podešavanja uraditi – i da li će to omogućiti još impresivniji pokret ako odlučite da ga savladate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top