PC

Nova Rayman igra bi bila “vrhunac svih mogućnosti”

Rayman serijal je imao zanimljiv život. Iako je u jednom trenutku viđena kao relikvija prošlog vremena, franšiza platformskih maskota je nedavno doživela preporod, sa mnogim fanovima, starim i novim, koji se nadaju da će videti novi naslov u ovoj dugo uspavanoj franšizi. Iako Ubisoft još uvek nije zvanično najavio novi Rayman, kreativni direktor serijala Mario + Rabbids izrazio je veliko interesovanje za povratak serije.

U intervjuu koji je sproveo NintendoEverything, kreativni direktor za Mario + Rabbids Kingdom Battle i Sparks of Hope – Davide Solliani – upitan je da li bi bio zainteresovan da radi na potpuno novoj igri Rayman, na šta je developer odgovorio:

“Ako bih imao priliku, bio bih lud da ne iskoristim tu šansu. Da budem iskren, da. Mislim, Rayman je tip igre koji nema realistički element. I pošto nema realizma, sve što stvarate u igri dolazi iz vaše mašte i mašte tima. I tako, [sve] od stolice do stola do neprijatelja do okruženja je oblik umetnosti, stvaranje nečega od nule. Tako da mi kao developeru, to je vrhunac svih mogućnosti.”

Soliani je nastavio: “Možete poludeti i stvoriti svoje stvari, kao što smo to uradili u Sparks of Hope. Mislim da bih bio lud da ne iskoristim tu priliku ako mi se pruži šansa.”

Kao što je pomenuto, Rayman već dugo vremena nije dobio novi naslov, a najnovije originalno izdanje je Rayman Legends iz 2013. godine, tačno decenija.

Poslednji Rayman naslovi su posebno hvaljeni zbog svog jedinstvenog pristupa 2D platformiranju, sa igrama koje se fokusiraju na održavanje momentuma i toka. Kako su 2D platformeri ponovo postali popularni, bilo bi logično da Ubisoft vrati Raymana u nekom obliku. Nadamo se da će Soliani ostvariti svoju želju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top