PC

U pripremi je Cyberpunk 2077 Complete Edition

Posted on

Bilo je dug put, ali Cyberpunk 2077 je konačno završen. Uvođenje Patcha 2.0, kao i ekspanzije Phantom Liberty, označilo je kraj razvoja. Baš kao i za The Witcher 3, dobićemo jedno finalno izdanje Cyberpunk 2077, koje će upakovati sav ponuđeni sadržaj zajedno.

CD Projekt Red je potvrdio planove za Cyberpunk 2077: Complete Edition na investitorskom Q&A ovog meseca. CCO kompanije, Michal Nowakowski, potvrdio je da je novo izdanje na putu, iako se tačan naziv još uvek ne zna.

Ovo je u skladu sa prethodnim praksama CD Projekt Red. Nakon izlaska dve ekspanzije za The Witcher 3, lansirano je Game of the Year izdanje za sve platforme, nudeći sav sadržaj upakovan zajedno u jednom paketu.

Iako je Cyberpunk 2077 dobio visoke ocene od mnogih medija pri lansiranju, veliki problemi sa performansama igre značili su da igra nikada nije bila u obziru za GOTY nagrade. Moglo bi se tvrditi da bi igra u svom trenutnom obliku zaslužila jednu, ali mislim da možemo isključiti naslov Cyberpunk 2077: GOTY Edition.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version