Nintendo Switch

Dobijamo još jednu Pac-Man Battle Royale igru

FOTO: Bandai Namco

Još 2021. godine, Nintendo je najavio i izdao Pac-Man 99, ekskluzivni Battle Royale za Nintendo Switch Online, u kojem bi igrači igrali protiv 98 drugih takmičara na način sličan drugim NSO naslovima kao što su Tetris 99 i nedavno izdati F-Zero 99. Iako su serveri za Pac-Man 99 od tada ugašeni, tim iz Bandai Namco je najavio svoju sledeću verziju Battle Royale formule sa nezgrapno nazvanim Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs.

Dolazeći na sve konzole početkom 2024. godine (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series XIS, Xbox One, Nintendo Switch i Steam) Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs je online-only battle royale sa 64 igrača u kojem:

“Jedete svoj put kroz više međusobno povezanih lavirinta koristeći Power Pellets i razne Power Items da bi ste pojeli Duhove i protivničke PAC-MAN igrače! Budite poslednji PAC koji stoji na kraju svakog meča u ovom Battle Royale naslovu sa 64 igrača da biste postali Chomp Champ!”

Za razliku od Pac-Man 99, Mega Tunnel Battle: Chomp Champs izgleda kao mnogo aktivnije battle royale iskustvo, sa mogućnošću da ulazite u lavirinte drugih igrača i čak direktno jedete jedni druge. Kao i kod svih battle royale igara, naravno, takođe ćete moći da steknete mnoštvo skinova i opcija za prilagođavanje.

Zanimljivo je da je Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs proširena verzija ekskluzive za Stadia koja je izdata još 2020. godine (pre nego što je konačno ugašena u januaru ove godine). Uzbudljivo je videti da tim daje još jednu šansu ovoj formuli, a s obzirom da igra podržava cross-play, nadamo se da će pronaći zdravu bazu igrača – pod pretpostavkom da je cena prava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top