PC

Australijski regulacioni odbor izdao rejting za GTA VI još u aprilu

Sledeća Grand Theft Auto igra je vrlo verovatno trenutno najiščekivanija igra na svetu. Kako se izlazak igre neizbežno približava dan za danom, fanovi počinju da traže informacije gde god mogu. Iako Rockstar još uvek nije objavio ništa, postoji novi razvoj događaja u vezi sa igrom, jer je Australijski odbor za ocenjivanje postavio ocenu za GTA 6 još u aprilu.

Ova ocena je primećena od strane korisnika Reddita RojaTop

Australijski odbor za ocenjivanje je ocenio igru 2. aprila ranije ove godine. Dali su joj ocenu MA-15+ za “jake seksualne scene” i “jak konzum droge”. Vredi napomenuti da je Grand Theft Auto V dobio ocenu R-18+ od istog odbora za “teme visokog uticaja, upotrebu droge, nasilje i seks”, kao i za jak jezik i golotinju. Čini se čudnim da bi GTA 6 dobio manju ocenu od GTA 5, pa je verovatno da je trenutna ocena samo privremena.

Bez obzira na to, nije iznenađujuće videti da je igra ocenjena za takve teme. GTA je uvek pomerao granice kada su u pitanju slobodoumni, kontroverzni i direktni sadržaji za odrasle. Nemojte se iznenaditi ako se ocena igre promeni na R-18+ pre nego što se konačno objavi (kad god to bilo).

Da li bi to moglo značiti da je Rockstar vrlo blizu zvaničnom predstavljanju? Nadajmo se da je to slučaj, posebno s obzirom na izjave matične kompanije Take-Two o finansijskim prognozama koje sugerišu da je izlazak GTA 6 planiran za sledeću godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top