Mobile

EA Sports FC dobija svoj spin-off u vidu potezne taktičke igre

EA je najavio poteznu igru koja je spin-off na osnovu svojeg, pa recimo skorijeg, serijala EA Sports FC (ranije poznatog kao FIFA).

EA Sports FC Tactical dolazi na iOS i Android početkom 2024. godine, i zamenjuje tipičnu EA Sports FC igru sa “strateškom igrom na poteze”, prema EA.

Igra “naglašava strategije unutar igre, kao što su upravljanje izdržljivošću i igrom sa snagom”, kaže EA.

“Mečevi su simulirani, sa prilikama na poteze da se brani, napada, izvode veštine i pokušaji na cilj, rezultirajući autentičnom fudbalskom akcijom kao nikada pre.”

Igra će sadržati više od 5000 stvarnih igrača iz više od 10 liga, uključujući Premier ligu, La Ligu, Bundesligu, Ligue 1 i Seriju A.

“EA Sports FC Tactical će uključivati širok spektar igrivih modova, od prijateljskih mečeva na mreži do intenzivnih online takmičenja, uključujući rangirane mečeve, lige i gilde”, piše u opisu EA.

“Trenirajte igrače da savladaju visoko-vešte poteze, otključajte savršene osobine za dublji napredak, i prilagodite svoj tim sa različitim predmetima poput dizajna stadiona, dresova i lopti.”

Igra se sada može unapred registrovati na App Store i Google Play Store.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top