Nintendo Switch

Još naznaka da Nintendo Switch 2 dolazi 2024. godine

Da li će Nintendo Switch 2 izaći 2024. godine? Niko ne zna sigurno, ali to svakako deluje tako nakon intervjua Douga Bowsera, predsednika Nintendo of America, za portal Inverse.

Bowser nije konkretno govorio o sledećoj Nintendo Switch konzoli, ili kako će se već zvati. Međutim, čini se da je aludirao na to da će izaći sledeće godine kada je govorio o “poslednjoj godini ciklusa”.

“Pa, prvo ne mogu komentarisati – ili neću komentarisati, trebao bih reći – glasine koje kruže”, rekao je. “Ali jedna stvar koju smo uradili sa Switchom da bismo pomogli sa tom komunikacijom i tranzicijom je formiranje Nintendo naloga. U prošlosti, svaki uređaj na koji smo prešli imao je potpuno novi sistem naloga. Kreiranje Nintendo naloga omogućiće nam da komuniciramo sa našim igračima ako i kada napravimo tranziciju na novu platformu, kako bismo olakšali taj proces ili tranziciju.”

Nastavio je: “Naš cilj je da minimiziramo pad koji obično vidite u poslednjoj godini jednog ciklusa i na početku drugog. Ne mogu govoriti o mogućim funkcijama nove platforme, ali Nintendo ima čvrstu osnovu za tu komunikaciju dok pravimo tranziciju.”

Na osnovu njegovih izjava, Nintendo se priprema za lansiranje svoje sledeće glavne konzole. Pored pominjanja “poslednje godine” ciklusa konzole, Bowserovo razgovaranje o Nintendo nalozima i tranziciji na novu konzolu moglo bi dovesti do pretpostavki o mogućoj kompatibilnosti između originalnog Switcha i sledećeg sistema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top