PlayStation 5

Jedan od glavnih ljudi iza Spider-Man 2 nagoveštava treću igru

Nastavljajući se na Marvel’s Spider-Man iz 2018. i Miles Morales iz 2020. godine, koji je poslužio kao launch PS5 naslov, Spider-Man 2 donosi oba heroja koji se ljuljaju na mreži dok pokušavaju da sruše Venoma i plaćeničku grupu pod nazivom Hunters. Do sada je Spider-Man 2 ostvario veliki uspeh, sa Sonijem koji tvrdi da je igra prodala 2,5 miliona kopija u prvih 24 sata od izlaska.

Dok je govorio na podcastu Friends Per Second, kreativni direktor Spider-Man 2, Bryan Intihar, dao je neke suptilne nagoveštaje o budućnosti serije Insomniacovog hita i da bi treća igra mogla biti u izradi, upoređujući je sa Marvel’s Cinematic Universe.

Za one koji ne prate MCU, voljena Infinity Saga bila je podeljena na tri faze između 2008. i 2019. godine. Počela je sa Iron Man filmom, a zatim je narednih nekoliko godina uspostavljala druge franšize i likove poput Thor, The Incredible Hulk i The Avengers. Stvari su počele da se ubrzavaju sa Captain America: Civil War na početku treće faze, a završile su sa Avengers: Endgame 2019. godine.

S obzirom da je Marvel’s Spider-Man 2 već postao najbrže prodavana igra PlayStation Studios u istoriji, prodavši preko 2,5 miliona kopija u prvih 24 sata, teško je ne videti da će Sony, i Insomniac, verovatno želeti da naprave treći naslov.

Bez ikakvih spojlera, kraj priče Marvel’s Spider-Man 2 takođe nagoveštava da bi treća igra potencijalno mogla biti na horizontu.

Za Marvel fanove bez PlayStation 5, moglo bi proći neko vreme pre nego što dobiju PC port za Spider-Man 2, jer Miles Morales nije bio objavljen na platformi dve godine nakon PlayStation izdanja.

Ali, fanovi Insomniacovih Marvel igara neće dugo čekati dok ne skoče u sledeću avanturu, jer Insomniac trenutno razvija Wolverine, koji bi trebao biti objavljen 2024. godine. Nedavno je Senior Narrative Director Jon Paquette takođe najavio samostalnu igru fokusiranu na Venoma!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top