Filmovi-Serije

U januaru počinje snimanje druge sezone The Last of Us serije

Otkriveno je od strane filmske i televizijske industrije (FTIA) da će snimanje druge sezone HBO serije The Last of Us početi 7. januara 2024. godine.

Snimanje prve sezone počelo je u julu 2021. godine, završilo se u junu 2022. godine, a prva epizoda je premijerno prikazana 15. januara 2023. godine.

Iako će druga sezona verovatno biti brža u svom snimanju i produkciji, to sugeriše da ne bismo trebali očekivati drugu sezonu najmanje do kraja 2024. ili do početka 2025. godine.

HBO adaptacija The Last of Us igara bila je veliki uspeh, sa prvim prikazivanjem prve epizode praćenim od strane 4,7 miliona gledalaca prvog dana.

Nedeljne epizode su potom nadmašile prethodne rejtinge gledalaca iz nedelje u nedelju, sa serijom koja je u proseku imala 32 miliona gledalaca po epizodi.

Druga sezona je zvanično opisana kao “filmska adaptacija video igre. U igri, oštećeni čovek, Joel, prati mladu ženu po imenu Ellie kroz Sjedinjene Države opustošene infekcijom koja ljude pretvara u zombi-slične kanibalske monstere.”

Nakon završetka prve sezone, očekuje se da će druga sezona blisko pratiti originalni materijal igre i odvijati se tokom The Last of Us Part II.

Ranije ove godine, Neil Druckmann je sugerisao da će serija imati treću sezonu kada se adaptira The Last of Us Part II. Dakle, za sada izgleda da ćemo dobiti barem još dve sezone TV adaptacije pre nego što se serija završi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top