PC

Assassin’s Creed Mirage dobija New Game+ i permadeath sa narednim apdejtom

Iako možda nije potpuno uspešan povratak korenima koji su fanovi originalnog Assassin’s Creed izdanja očekivaliž, AC Mirage predstavlja najveći korak u pravom smeru koji smo videli godinama. Uskoro će igra postati još bolja, sa predstojećim patchom koji će dodati New Game Plus mod kao i opciju težine sa trajnom smrću.

Najavljujući ažuriranje na Twitteru, tim iza Assassin’s Creed je rekao “Čujemo vas: New Game + mod za Assassin’s Creed Mirage će biti dostupan u besplatnom ažuriranju ovog decembra. A za ekspertne ubice, uz NG+ dolazi i opcionalni permadeath mod koji je takođe dostupan na svim težinama! Uskoro će biti više detalja.”

Kako je objasnio CD Projekt Red 2022. godine kada su fanovi tražili da se NG+ mod doda u Cyberpunk 2077, “NG+ za CP2077 je neverovatno kompleksna funkcija za napraviti. To je rebalansiranje cele igre (neprijatelji, oprema, predmeti) i tonu testiranja/prilagođavanja; ima mnogo provera veština u gejmpleju i dijalozima.”

Iako očigledno nije 1:1 poređenje, ohrabrujuće je videti da Assassin’s Creed Mirage dobija funkciju koja danas nije uvek garantovana. Takođe, permadeath je dobrodošao dodatak za one koji uživaju u mučenju sebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top