PC

Ipak ima nade za Knights of the Old Republic Remake, prema Dizniju

Star Wars: Knights of the Old Republic je za mnoge najbolja video igra bazirana na Star Wars univerzumu. Razvijena od strane studija Bioware, RPG iz 2003. godine je trebao dobiti remake pre par godina – pre nego što je na kraju izgleda bio otkazan. Uprkos tome, nada i dalje živi zahvaljujući novoj izjavi od kompanije Disney.

Prošlog meseca smo izvestili o činjenici da je remake – koji je najavljen 2021. – izgleda otkazan. Već je bilo poznato da je projekat imao problema sa razvojem; premešten je iz Aspyr u Saber Interactive, ali su tada izveštaji iznutra tvrdili da je razvoj gotovo potpuno zaustavljen.

Iako se čini da je igra na aparatima za održavanje života, nije sasvim mrtva, jer je u nedavnoj izjavi za Axios, šef gaminga u Disney Sean Shoptaw rekao “Nema puno toga što mogu reći na tu temu iz nekih nadamo se očiglednih razloga, ali KOTOR je očigledno neverovatno popularna igra, jedna na kojoj smo neverovatno ponosni i mislimo da još uvek postoji velika potražnja za njom.”

Shoptaw je nastavio, “Ne mogu reći da li će remake ikada zaista izaći, ali da, dve osobe iz Saber Interactive mi kažu da su još uvek na tome, uprkos nedavnim glasinama da niko ne radi na igri.”

Remake igre poput KOTOR-a je prilično ambiciozan poduhvat, i stoga ne bi bilo iznenađujuće videti da na kraju propadne – ali zbog fanova, nadamo se da će oni koji još uvek rade na tome uspeti da se izbore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top