PC

Cyberpunk 2077 je bio “samo početak” za CD Projekt

Cyberpunk serijal kompanije CD Projekt ima dosta zamaha nakon izlaska sjajne ekspanzije Phantom Liberty, i čini se da je to dalo dodatnu energiju developerima CD Projekta dok započinju 2024. godinu radom na nastavku Cyberpunk 2077.

Ako nastavak, pod kodnim imenom Project Orion, može ponovo da dočara magiju koja je privukla preko pet miliona plaćenika da se upute ka Dogtownu u drugoj polovini 2023. godine, imaće velike šanse da bude uspešan. Već smo znali da CDPR ima velike nade za igru, a čini se da su oni koji rade na njoj jednako zainteresovani da pokušaju da Cyberpunk podignu na nove visine.

Ekspanzija Phantom Liberty za Cyberpunk 2077 privukla je do sada preko pet miliona “plaćenika” u Dogtown.

U paru tvitova, direktor za zadatke u Cyberpunk 2077, Paweł Sasko, i direktor za narativ, Igor Sarzyński, potvrdili su da su zvanično započeli rad na nastavku u novom studiju u Bostonu, za koji je prošle godine otkriveno da će služiti kao baza za tim koji stvara igru.

“Tako je dobro biti nazad u kancelariji – već u snežnom Bostonu! Naša osnovna grupa je imala uzbudljive diskusije o sledećoj igri #Cyberpunk2077”, napisao je Sasko, dodajući: “Volim ovaj tim i naš distopijski IP!” Takođe je objavio selfi sa Sarah Gruemmer, dizajnerkom zadataka odgovornom za sastavljanje odlične priče Judy Alvarez u originalnom Cyberpunku.

U odgovoru na jedan komentar na postu, Sasko je takođe otkrio da će i dalje biti uključen u sledeću igru u serijalu Witcher, koja nosi kodno ime Polaris, pišući: “Cyberpunk je moj glavni IP, međutim, pomoći ću ovde i onde sa novom Witcher igrom, takođe u zavisnosti od potreba. Postoji vrlo iskusan tim koji čini sve da vam donese neverovatnu Witcher igru i potpuno im verujem!”

Sarzyński, s druge strane, je tvitovao: “Prvi dan u kancelariji u Bostonu! Tako je dobro sresti stare prijatelje i zvanično započeti našu Orion avanturu. Ne mogu biti uzbuđeniji za ovaj projekat i siguran sam da možemo da ga pretvorimo u nešto posebno. 2077 je bio samo zagrevanje.”

Nastavio je da dodaje: “Takođe, ne mogu dovoljno naglasiti vrednost rada sa ljudima koje poznajete, kojima verujete i koje volite. Prostor kreativne ranjivosti, otvorenosti i rizika je mesto gde se dešava magija.”

Dakle, točkovi se već pokreću za nastavak Cyberpunk 2077, ali su šanse da ćete imati mnogo vremena da uživate u brojnim putovanjima oko Night Citija preko metro sistema u ažuriranju 2.1 pre nego što stigne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top