PC

Need For Speed sledećeg meseca dolazi na PC i ima novi trejler

Skoro da smo zaboravili na postojanje ove igre, tj. da bi trebalo da stigne i na PC jer je u novembru ostavila vrlo mlake utiske na nas. Ali, rebootovani NFS nezaustavljivo hita ka PC platformi i Electronic Arts je odlučio da krene da nas redovno podseća na to. U pitanju izgleda neće biti puki port jer, kako navode iz EA, ovo izdanje će imati znatna poboljšanja i nove opcije.

Pre svega, framerate neće biti ograničen na 30 ili 60 sličica u sekundi već će se igra vrteti onoliko brzo koliko vaša PC ”aždaja” može da je pokrene. Biće podržan veliki broj rezolucija, sve do 4K, kao i većina volana poznatih proizvođača poput Logitech, Thrustmaster i Fanatec. Igra će takođe imati mogućnost uključivanja ručnog menjanja brzina, nešto čega nije bilo u konzolnim verzijama i što bi na sve platforme istovremeno trebalo da stigne kao patch. Naravno, svi dosadašnji patchevi će biti preinstalirani na igri, kao i dva DLC paketa – Icons and Legends i Showcase.

Need For Speed izlazi 15. marta na PC-u i biće ekskluzivan za servis Origin. Pretplatnici na Origin Access će igru moći da igru zaigraju pet dana ranije, 10. marta.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top