PLAY! ; PLAY! Zine

Batman: Return to Arkham možda preskače ove godinu

Izgleda da su problemi sa remasterovanjem Arkham Asylum i Arkham City za aktuelne konzole veći nego što smo pretpostavljali.

Pre samo dve nedelje Warner Bros Interactive je objavio da će kolekcija Batman igara morati da bude odložena do daljnjeg jer nisu bili zadovoljni kvalitetom portova na PS4 i Xone. Međutim, po informacijama iz nekoliko izvora, to odlaganje neće biti mesec ili dva već čitavih nekoliko meseci, tojest do novembra ove godine.

WB je potvrdio odlaganje, ali sada kruže glasine da možda ove dve igre uopšte nećemo videti ove godine već tek sledeće čime bi originalni datum izlaska bio promašen za više od 6 meseci. Kako saznajemo, najveći problem koji razvojni studio ima sa ovim igrama je nestabilan framerate, ali je moguće i da nezadovoljnost WB-a dolazi od toga što prelazak igara na Unreal 4 developer nije iskoristio da značajno unapredi grafiku kako bi se opravdala najavljena cena od 50 evra.

Za sada iz WB-a ne žele da diskutuju o mogućim datumima izlaska dok ne budu sigurni da proizvod zadovoljava kriterijume. Fijasko sa PC verzijom Arkham Knight jednostavno ne sme da se ponovi.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!