PLAY! ; PLAY! Zine

Dishonored 2 ćete morati da odigrate dva puta

Studio Arkane je objavio zanimljivu informaciju o njihovoj novoj igri – jedan prolaz neće biti dovoljan da biste saznali sve.

U Dishonored 2 postoje dva igriva lika, Korvo i Emili, koji se drastično razlikuju po načinu igranja i sposobnostima koje su im na raspolaganju kako bi kompletirali misije. Logično, želećete da se vraćate na neke deonice kako biste isprobali drugačiji pristup i pronašli sve prolaze, ali ide i dalje od toga. Igra počinje iz Emiline perspektive, a u jednom trenutku igrači će imati izbor da ili nastave igranje u njenoj ulozi ili da u ostatku igre vode Korvoa. Takođe će biti moguće odbiti ponudu Outsidera da vam prenese svoj beleg. Različite perspektive na priču, dijaloge i dostupne dokumente će takođe garantovati još jedno prelaženje igre.

Nije da se bunimo što ćemo možda morati da kroz zabavnu igru prođemo više puta, ali ostaje pitanje da li će to zaista biti neophodno. Da li ćemo na kraju imati polovične informacije o bitnim stvarima koje su se desile tokom priče ili je taj dodatni prolaz rezervisan za igrače koji žele da dublje urone u svet igre, saznaćemo 11. novembra kada Dishonored 2 stigne na PC, Playstation 4 i Xbox One.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!