PLAY! ; PLAY! Zine

Quantum Break stigao na Steam

Prvobitno ekskluziva za Windows 10 tj. Windows Store i Xbox One platformu, Quantum Break je upravo dobio Steam izdanje i sa njim podršku za Windows 7.

Quantum Brek je najnovija igra studija Remedy koja smelo kombinuje igranu seriju sa interaktivnim sadržajem. U osnovi klasična pucačina iz trećeg lica, igra vam omogućava da manipulišete tokom vremena  i u arsenal stavlja nekoliko zabavnih moći kojima takođe rešavate i prostorne zagonetke. Kada smo je igrali pre nekoliko meseci na Xbox One pružila nam je solidnu zabavu i uzbudljivu priču, ali je bila najslabija igra iz studija čije naslove mnogi smatraju kultnim delima. pored digitalnog Steam izdanja, u prodaju je pušteno i kolekcionarsko koje dolazi sa knjigom, diskom sa muzikom, posterima i još nekim sitnicama.

Quantum Break na Steamu košta 37 evra što je već znatno niže od 60 evra koliko je koštao kada se pojavio, ali dodatno možete uštedeti ako ga nabavite preko Green Man Gaming. Naime, GMG će vam igru sniziti na 31.5 dolara ako se registrujete, a onda prilikom kupovine iskoristite kod VIP3 kako biste cenu spustili na 30.3 dolara. Nije loša ponuda a dobićete ključ kojim se aktivira Steam verzija.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!