PLAY! ; PLAY! Zine

Amnesia dolazi na PS4

Najpoznatija igra studija Frictional Games, Amnesia, iako delo malo studija bila je veliki uspeh ne samo na indi sceni već u svetu horor igara. Izdata u savršenom trenutku kada na tržištu nije bilo puno (dobrih) horor igara, Amnesia je stekla ogromnu bazu fanova, napravila mini revoluciju u svetu horor igara i pokrenula lavinu videa u kojima ljudi reaguju na užase iz igre kao i brojne Let’s Play serijale.

Amnesia i pored svoje popularnosti nikada nije bila dostupna za konzole, štaviše SOMA je bila prva Frictional igra koja je stigla na Playstation. Njoj će se uskoro pridružiti Amnesia, sa malim zakašnjenjem, ali bolje nego nikad. Paket pod nazivom Amnesia: Collection će se pojaviti sledećeg meseca na Playstation Store za PS4, koštaće 30 evra i u njemu će biti originalna Amnesia: The Dark Descent, njena ekspanzija Justine i nastavak Machine for pigs.

Amnesia Collection izlazi 22. novembra za Playstation 4  a u međuvremenu pogledajte ovaj let’s play trejler koji nimalo ne deluje izveštačeno.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!