PLAY! ; PLAY! Zine

Battlefield 1 kampanja će biti nelinearna

Battlefield 1 ne samo da će biti veliki povratak korenima serijala, tojest istorijskim frontovima, već će imati i filmski režiranu kampanju koja može da bude mala revolucija u ovakvim igrama.

Singleplayer deo igre će biti predstavljen kroz pet manjih kampanja zasnovanih na ratnim pričama veterana Prvog svetskog rata. Ali, igrači će moći proizvoljno da biraju redosled igranja i kasnije ponavljaju pojedine misije na većim težinama. Sem što ćemo igrati u ulogama različitih vojnika i nacija, svaka kampanja će biti specifična i po klasi koja će biti u fokusu, pa ćete tako imati priliku da upravljate tenkovima, avionima ili da u ulozi neke od multiplayer klasa gurate liniju fronta. Iz EA i DICE najavljuju brojna iznenađenja i naglašavaju da će u pojedinim misijama biti moguće doneti odluku koja može da utiče na ostatak kampanje.

Na kraju pogledajte 12 minuta čistog nemontiranog gameplaya iz kampanje koji je pokazao da će igra izgledati baš kao u trejlerima, a Battlefield 1 u punom izdanju izlazi 21. oktobra.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!