PLAY! ; PLAY! Zine

Skyrim Special Edition radi katastrofalno prvog dana

Bethesda je nedavno uvela polisu da će review kopije za svoje igre davati svega dan pred izlazak same igre, a čini nam se da već sada možemo da vidimo i neke razloge ovome.

Već u prvih nekoliko sati od izlaska “specijalne edicije” Skyrima igrači prijavljuju gomilu problema i bagova. Pre svega izgleda da je ovaj reskinovani Skyrim veoma loše optimizovan, pa i igrači sa grafikama poput GTX 1080 prijavljuju da jedva dostižu po 30-tak frejmova.

Mnogi kažu i da igra krešuje često već u samom startu, i da ih stalno izbacuje na desktop. Izgleda da je jedan od ključnih problema u G-sync, koji radi veoma loše pa vam savetujemo da ga isključite ukoliko rešite da igrate igru već danas.

Na kraju, videli smo i puno žalbi da su mnogi bagovi i dalje tu od kad je sveta i veka, dakle od kad se pojavio originalni Skyrim 2011. godine, i da još uvek nisu sređeni ni u ovom novom izdanju.

I mi ćemo ovog vikenda krenuti da igramo Skyrim Special Edition, pa ćemo vam preneti naše utiske, a nadamo se da će Bethesda pod hitno izbaciti neki patch da ovo sve sredi u međuvremenu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!