PLAY! ; PLAY! Zine

Telltale-ova Marvel igra je Guardians of the Galaxy

U industriji video igara ovih dana traje veliki štrajk glumaca, članova SAG-AFTRA sindikata. Kao deo taktike prilikom pregovaranja za bolje uslove rada i veće plate svojih članova, ovaj sindikat je objavio listu igara za koje još uvek nisu završeni pregovori.

Upravo u toj listi našle su se dve Telltale igre: Walking Dead 3 koji uskoro treba da počne i Guardians of the Galaxy – The Video Game, kodnog imena Blue Harvest. Sem što su obe igre povezane za istu kompaniju (O’Farrel Enterprises, LLC), čim je ova vest proširena došlo je do promene imena igre na listi sa gornjeg linka.

Da Telltale sprema saradnju sa Marvel znamo od prošle godine, međutim od tada je nastao potpuni tajac i mnogi su ili mislili da će igra biti zasnovana na Avengersima ili da je projekat jednostavno stavljen na led. Međutim, ovo novo otkrivanje da je ipak u pitanju Guardians of the Galaxy bi se poklopilo sa izlaskom nastavka ovog odličnog filma koje je zakazano za maj kao jedan od najvećih filmova 2017. godine tako da nas zaista ne bi iznenadilo da Telltale uskoro najavi tu igru.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!