PLAY! ; PLAY! Zine

Keri Fišer (Princeza Leja) je imala tajnu ulogu u Dishonored

Iako čuvena glumica Keri Fišer (Carrie Fisher) važi za jednu od najvećih ikona pop kulture, ona je iznenađujuće malo pozajmljivala svoj glas u video igrama. Čak ni u igrama iz Star Wars serijala se nije pojavljivala sve do ove godine, kada je glumila u Lego Star Wars: The Force Awakens.

Ipak, ono što veoma malo ljudi zna je da smo nju mogli čuti poprilično puno puta u remek delu Arkane studija, prvoj Dishonored igri iz 2012. godine. Njen glas se najpre pojavljuje kao Easter Egg u misiji “Return to the Tower” gde je možete čuti samo ako ubijete oficira za propagandu u Dunwall kuli.

Ali ovo nije sve od nje u Dishonored. Njeg glas se takođe čuje sporadično sa razglasa na ulicama grada kako “uljudno” upozorava građane da ne ometaju prenos leševa u poplavljenom distriktu ili ih pak uverava da je haos u Dunwall kuli zapravo samo unapred pripremljena vežba, i da ne moraju da brinu, jer “sve je pod kontrolom”.

Ne znamo za vas, ali mi smo i onako bili spremni da obrenemo Dishonored keca još jednom, taman da uhvatimo i glas legendarne Keri Fišer, koja nas je nedavno napustila u 60. godini života, usled srčanog udara.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!