PLAY! ; PLAY! Zine

Prvobitnih 6 Mega Man igara stiglo na Android, fanovi razočarani

Serijal platformera Mega Man je jedna od najčuvenijih platformerskih franšiza u istoriji, pogotovo originalnih šest naslova koja su izlazila za Nintendo Entertainment System(NES).

Upravo je ovih 6 igara izašlo danas kao port za Android telefone, jednostavno nazvan Mega Man Mobile 1-6, koji možete kupiti preko Play Store na vašem nalogu. Međutim, prvi utisci fanova su krajnje razočarenje kvalitetom i uloženim trudom na radu ovih portova.

Kako kaže Majkl Krajder, sa Android Police, izdavač Capcom ne zaslužuje da dobije ni jedan jedini cent za ove loše realizovane portove. Igra ima jako loše kontrole, grafiku koja izgleda oprano i nije verna originalu, sitno seckanje prilikom kretanja Mega Mana… Sve to jako utiče na udobnost i kvalitet vašeg igračkog iskustva i portovi su daleko originalnih Mega Man igara.

Glasine kažu da Capcom zapravo nije uradio sveže portove igre za Android, već da je sve bazirano na veoma lošem portu iz sredine prošle decenije, rađenom za tadašnje mobilne telefone, pa nas onda i ne čudi ovako očajno stanje Android verzija igara.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!