PLAY! ; PLAY! Zine

X-Com UFO Defense besplatan na Humble Bundle!

Humble Bundle i ovog meseca nastavlja sa čašćavanjem gejmerske publike, ovoga puta u vidu besplatnog remek dela poteznih strategija. igre X-com UFO Defense (poznatiji kao UFO: Enemy Unknown). Možda ovoga puta nije prevelika ušteda kao kada su na Humble Bundle poklanjane igre u vrednosti od 30 i više evra, ali znate kako se kaže – poklonu se u zube ne gleda,  a ovaj vredi 5 evra, koliko igra košta na Steamu.

Starije generacije vrlo dobro znaju koliko je originalni X-Com (izašao 1993. godine) bio legendarna igra i vrhunac žanra potezne strategije, a mnogi relevantni ljudi u industriji video igara smatraju da je u pitanju najbolja igra ikada napravljena.

Za mlađe generacije ovo je možda prava igra da upoznaju ovaj klasik koji je vrlo brzo stekao kultni status i iznedrio mnoge nastavke, ali i čuveni reboot franšize u vidu igara X-COM: Enemy Unknown 1 i 2.

Kao i uvek, sve što je potrebno je da imate nalog na Humble Bundle, i zatim da na OVOM LINKU besplatno “kupite” igru nakon čega ćete na vašem Humble Bundle nalogu dobiti Steam kod za aktivaciju igre. Promocija se završava u sredu od 19h po našem vremenu, tako da budite brzi!

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!