PLAY! ; PLAY! Zine

Mads Mikelsen: Death Stranding priču ni ja ne razumem

Najavljena na 3e konferenciji prošle godine,  Death Stranding je jedna od najintrigantijih igara koje očekujemo u narednim godinama, prva igra na kojoj će samostalno raditi legendarni dizajner i producent igara, Hideo Kodžima. Oba do sada viđena trejlera izgledaju potpuno otkačeno, sa  filmskim veličinama kao što su Norman Rids, Giljermo Del Toro i  danskim glumcem Mads Mikelsenom.

Upravo je Mikelsen u razgovoru sa fanovima, na nedavno održanom Saudi Comic Con (Da, festival stripa u Saudijskoj Arabiji), rekao da je prilikom susreta za Hideo Kodžimom, kada su razgovarali o projektu, Kodžima pokušao da mu detaljno i slikovito objasni čitav zaplet pliče, ali da se on potpuno pogubio i posle nekog vremena gotovo ništa nije razumeo, ali i da je želeo da sazna više što ga je i privuklo da prihvati rad na projektu.

Govorio je i o iskustvu sa motion capture tehnologijom, što je njemu bilo prvi put i imao je blagu tremu, no rekao je da ga Hideo učinio da se oseća kao da je kod kuće i potpuno opušteno.

U nekom trenutku, neko iz publike ga je pitao da prokomentariše glasinu da će u projekat na radu za Death Stranding ući i Ema Stoun, na šta se on samo nasmejao i rekao da nije čuo za tu glasinu, ali da bi voleo da je to istina, i da je to “divna glasina”.

Mikelsen je proveo par nedelja u Kodžiminom novom studiju u Tokiju, za koji je rekao da je oduševljen kako izgleda, kao i ljudima koji rade tamo.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!