PLAY! ; PLAY! Zine

Nova Elder Scrolls Online ekspanzija nas vraća u Morrowind!

Posle velikog broja spekulacija i raznih otkrića dataminera, sinoć je konačno potvrđeno da nas najnovija ekspanzija za Elder Scrolls Online vraća u svima omiljeni Morrowind, odnosno na ostrvo Vvardenfell, gde se i dešavao najveći deo priče u Elder Scrolls III.

Dodatak ove nove zone biće najveći do sada apdejt u istoriji Elder Scrolls Online, i igračima će doneti gomilu novih lokacija za istraživanje, nove avanture, karaktere, dungeone i zadatke. Iz Bethesda studija kažu da su se potrudili da što je moguće vernije prenesu sve toponime i geografske celine iz originalnog Morrowinda, kao i čuveni grad Vivec, ali pošto se ESO dešava nekih sedam vekova pre Elder Scrolls III, neke stvari prosto nije moguće da budu iste.

Tu je i nova klasa, The Warden, o kojoj trenutno nemamo više podataka, osim onih koje smo videli u trejleru, da će biti fokusirana na upotrebu prirode, leda i ljubicama, od kojih smo jednog već videli u trejleru za novu ekspanziju – War Bear (Ratni Medved).

Sa ekspanzijom stiže i novi PvP mod, Battlegrounds, koji će igračima ponuditi 4v4v4 partije i koji bi trebalo da bude mnogo efikasniji i zabavniji PvP sistem od onih koji su do sada postojali u igri.

Elder Scrolls Online: Morrowind stiže 6. juna.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!