PLAY! ; PLAY! Zine

Džos Vedon napušta Marvel univerzum i preuzima Batgirl film!

Džos Vedon je promenio superherojski dres! DC je očigledno vodio krilaticom “ako ne možeš da ih pobediš, kopiraj ih” pri angažovanju reditelja koji je možda i najzaslužniji za sjajan uspeh Marvel univerzuma.

Ne dešava se često Marvelu da mu odlaze talenti, ali Džos Vedon, reditelj oba Avengersa filma (i serija Firefly i Bafi ubica vampira) prelazi da radi za ljutog rivala. Očigledno se nešto desilo između njega i Marvela, pa će zbog najverovatnije “kreativnih razlika” (ili novca) Vedon svoje talente usmeriti na film o Batgirl. Taj film će naravno biti deo DC proširenog univerzuma.

DC filmovi su do sada imali problem sa kreativnim pristupom. Zek Snajder i Dejvid Ajer stoje iza osrednje ocenjenih filmova koji su doduše zaradili prilično para. Ipak, Džos Vedon je neko ko ume da pravi dobre superherojske filmove, tako da je ovo ogroman plus za DC univerzum.

Što se tiče samog projekta, nije poznato kad će se krenuti u realizaciju, prvobitno je bilo planirano da se Batgirl pojavi u filmu Gotham City Sirens sa Harley Quinn, Catwoman i Poison Ivy ali će sad možda doći do pretumbavanja.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!