Vesti

Betmen je mrtav!? WB Games konačno predstavio Gotham Knights

Nakon dugo, dugo čekanja, WB Games Montreal je konačno na DC FanDome događaju predstavio najnoviji Batman naslov, ali sa ogromnom promenom – glavnog junaka neće biti.

U neočekivanom obrtu, najnovija igra Gotham Knights će imati 4 glavna junaka, ali nijedan od njih neće biti Betmen, pošto je on navodno ubijen, čime započinje zaplet priče. Navodna smrt ovog junaka izazvala je pokretanje hitnog protokola čime su njegovi naslednici stupili na snagu u borbi protiv zlikovaca u Gotamu.

Ta 4 junaka su Batgirl, Nightwing, Red Robin i Red Hood. Igrači će nad ovom četvorkom imati punu kontrolu i na njihovim jedinstvenim sposobnostima. U svakom momentu će biti moguće menjati karaktera sa kojim se igra, što je mehanika slična onoj iz GTA 5. Gotham Knights će biti moguće igrati i u kooperativnom modu za 2 igrača.

Uz poduži trejler koji nam daje ideju o tome kako će se priča odvijati, pošto dosta prati seriju stripova zvanu Court of Owls, prikazan je i gejmplej video u kojem vidimo koliko se sposobnosti dostupnih junaka razlikuju i da ih je moguće dodatno prilagođavati po ukusu. U zavisnosti od heroja sa kojim se igra, na raspolaganju je akrobatičnost i šunjanje, ili pristup sa oružjem, dok je devojka-šišmiš po stilu borbe dosta slična Betmenu.

Dopada nam se što je WB Games otkrio dosta detalja, ali ćemo na samu igru morati da sačekamo do naredne godine, kada je planirano da se ona pojavi. Dok čekate na Gotham Knights, pogledajte trejler i gejmplej.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top