PLAY! ; PLAY! Zine

Guardians of the Galaxy 2: nova fotka prikazuje nove članove tima

Heroji jednog od najiščekivanijih filmova godine našli su se na naslovnoj strani Empire magazina.

Ako ste do sada živeli isposnički ili ste jednostavno odlučili da ne gledate trejlere za nastavak Čuvara galaksije, onda ćete se prilično iznenaditi ovom naslovnicom:

Naslovna strana prikazuje dobro poznate junake Gamoru, Star Lorda, Dreksa, Roketa i Gruta ali i Nebulu i Jondua. Nebula je u prvom delu praktično bila negativac, mada je većinu besa usmerila na svoju polusestru Gamoru. Ako je suditi po fotki, njih dve su se pomirile. Jondu je s druge strane bio neutralan lik sa tendencijom da bude dobar. On je praktično otac Star Lorda, odgajao ga je kako je znao i umeo (da postane kriminalac).

Dama sa antenama je Mentis i o njoj znamo najmanje. Ona je lik koji je viđen u stripu još ranije, ali s druge strane, koga briga za taj opskurni strip za koji niko nije ni znao da postoji. Što se tiče radnje filma, neki likovi hoće da osvoje/unište galaksiju ali srećom tu su Čuvari da je spasu…opet.

Još uvek nestrpljivo iščekujemo da vidimo Silvestera Stalonea u ulozi galaktičkog pandura. To ćemo verovatno tek videti u bioskopu kad film stigne 5. maja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!