PLAY! ; PLAY! Zine

Igrajte Battlefield 1 besplatno!

Ako do sada niste probali okršaje u Velikom ratu koji je doneo novi Battlefield, sada je prava prilika da uletite u akciju.

Iskoristite priliku i ovog vikenda igrajte besplatno Battlefield 1 sa ortacima ili solo. Od 3. do 5. marta PC i Xbox One igrači će imati priliku da isprobaju jednu od najboljih pucačina u poslednje vreme.

Xbox Live Gold članovi će imati pristup punoj verziji igre uključujući sve ratne priče u single player kampanji kao, uz kompletno multiplayer iskustvo. Svi achievementi i saveovi biće sačuvani ukoliko se odlučite da kasnije kupite igru.

PC trial verzija će biti dostupna putem Origina i može već danas da se skine. Trial verzija će trajati do 6. marta. Ovu verziju ćete moći da igrate 10 sati, a uključuje četiri multiplayer moda i pet mapa. Na raspolaganju će vam biti i dve ratne priče iz single player kampanje.

Ukoliko se odlučite za kupovinu igre putem EA Publisher Sale za vreme probnog perioda možete da računate na velike popuste.

Prva Battlefield 1 ekspanzija se očekuje ovog meseca, tako da je ovo savršeno vreme da se uključite u akciju. Najavljene su još tri DLC paketa, a jedan od njih se odigrava u Istočnoj Evropi.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!