PLAY! ; PLAY! Zine

Probajte Marble Nest, uvrnuti demo ruskog psiho-horora Pathologic

Pathologic je ruska horor igra koja je originalno izašla 2005. godine i koja je bila hvaljena zbog sjajne atmosfere, uvrnute priče i generalno super koncepta, ali i kritikovana zbog poprilično zastarele grafike čak i za ono vreme, a kritika je bila i na račun veoma lošeg predvoda na engleski.

Studio koji je radio igru, Ice-Pick Lodge, je septembra 2014. godine pokrenuo Kickstarter kampanju za pravljenje rimejka ove igre, i kampanja je prošla poprilično dobro, sakupivši čak 333 000 dolara, pa nakon nekoliko godina rada na igri, možemo je očekivati na jesen ove godine.

U međuvremenu, od danas je dostupan besplatni demo Marble Nest, koji se pojavio krajem prošle godine, ali je do skora bio dostupan samo za backere igre. Demo je urađen tako da ima svoju malu priču koja je nezavisna od glavne priče igre, i čija je svrha da igrača upozna sa uvrnutim svetom igre i njegovim morbidnim stanovnicima.

Mi jedva čekamo da igramo ovu igru, a ako ste i vi zainteresovani, više o samoj igri možete saznati na zvaničnom sajtu igre

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!