PLAY! ; PLAY! Zine

Ako ste voleli NBA Jam i NBA Street, volećete i NBA Playgrounds

Sredinom 90-ih se pojavila sada već čuvena igra NBA Jam koja je veoma brzo postala zarazni hit zahvaljujući svom blesavom gejmpleju sa karakterističnim preteranim potezima i prepoznatljivom vizuelnom izgledu. Igra je bila veliki hit na arkadama i konzolama tog vremena i mnogi gejmeri se sa prijatnom nostalgijom sećaju vremena provedenog po buvarama gde su bežali iz škole i pikali NBA Jam.

Onda se 2001. godine pojavio NBA Street za PlayStation 2 i GameCube, pa su deca te generacije provodila vreme uz ovaj 3-na-3 ulični basket koji je u svojoj srži bio unapređena verzija NBA Jam, sa takođe preteranim nerealnim potezima, samo na ulici.

Sada nam, 16 godina kasnije, stiže NBA Playgrounds za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Igra je dobra stara akcija u klasičnom maniru svojih prethodnika i odmah je jasno da se snažno oslanja na nasledstvo ovih igara. I dalje su tu igrači sa izraženim glavama, preterani potezi, lude kombinacije i dobri stari ulični basket. Specijalne poteze sakupljate i otključavate napredkom u igri i levelovanjem vaših igrača, i to zatim možete koristiti kako u singlplejeru, tako i na onlajn laderu, gde igrate protiv drugih igrača.

Još uvek nije poznato da li multiplejer uključuje samo 1-na-1 igranje ili potencijalni co-op (što bi bilo sjajno), imajući u vidu da je basket u igri 2 na 2. Pogledajte ispod trejler:

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!