PLAY! ; PLAY! Zine

King of Fighters XIV stiže na PC

Ako su vam borilačke igre specijalnost, a anime kultura nešto što vas je oduvek zanimalo, King of Fighters serijal vam je verovatno onda dobro poznat. U pitanju je dugogodišnja franšiza koja je najveću slavu stekla u Japanu, zemlji iz koje je i potekla. Igru već godinama potpisuje SNK, developer i izdavač koji je uglavnom radio na naslovima specifičnim za istočno tržište.

Međutim, ljudi vole kvalitet, bez obzira sa kog su kontinenta, te je SNK rešio da King of Fighters XIV izbaci i za Steam, kao što je to uradio i sa prošlom, trinaestom verzijom igre. Očigledno je da je igra dobila publiku širom sveta, pa su ove vesti obradovale mnoge ljubitelje 2D tabačina. Inače, u svom 14. izdanju KoF je i dalje u 2D ravni, ali sa 3D modelima karaktera. SNK je potvrdio vest o PC izlasku preko zvaničnog tviter kanala, na kome su se još dotakli datuma izlaska, kao i beta verzije.

Datum izlaska još nije zvanično potvrđen, ali izdvači su rekli da će stići brže nego što očekujemo, a pošto je planirana beta krajem maja, sve su šanse da ćemo već u junu imati prilike da probamo KOF 14. Dok ne dobijemo zvanični trejler za PC verziju, pogledajte kako smo najavili KOF XIV za Playstation 4.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!