PLAY! ; PLAY! Zine

#GameTalks: Kreativna monetizacija u video-igrama

U utorak, 20. juna, sa početkom u 18h, Eipix Academy organizuje prvi u nizu GameTalks događaja pod nazivom „Kreativna monetizacija u video-igrama”.

Dobra igra i uspešna igra nisu nužno sinonimi. Iako ne može da škodi, visok kvalitet jedne igre ne garantuje da će ona biti profitabilna. Štaviše, moglo bi se reći da su razvoj kvalitetne igre i pronalaženje načina da ona donese profit dva posebna procesa koja se u idealnom slučaju spajaju u harmoničnu celinu. Postoje razni kreativni načini monetizacije video-igara, a više o ovoj temi pričaće se na prvom GameTalks događaju Eipix Academy.

O mogućnostima monetizacije video-igara govoriće Ameya Khasnis, game designer u kompaniji Eipix Entertainment i Eipix Academy predavač na kursu Game design, developer sa višegodišnjim radnim iskustvom kako u srpskim, tako i u indijskim i nemačkim kompanijama za razvoj video-igara. Ameya je masterirao game design i produkcijski menadžment na internacionalnom fakultetu DSK Supinfogame, na kom je 2013. proglašen za izvanrednog studenta.

Ideja Eipix Academy #GameTalks događaja jeste da na jednom mestu okupi sve one koji se bave ili planiraju da se bave razvojem video-igara sa ciljem razmene znanja, iskustva i umrežavanja.

Prvi #GameTalks događaj održaće se u prostorijama kompanije Eipix Entertainment  (Partizanska 18, Novi Sad). Ulaz je slobodan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Prijavite se slanjem imena i prezimena na info@eipixacademy.com.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!