PLAY! ; PLAY! Zine

Need for Speed Payback dobio datum izlaska i prvi trejler!

Ghost games nam je najavio novi serijal Need for Speed igre pod nazivom Playback. Pored trejlera razvojni studijo je zakazao datum kada će se igra naći na tržištu, 10. novembra ove godine.

Uvek je zanimljivo i uvek se diže veliki hype oko automobila koje ćemo imati prilike da provozamo. Kao i uvek najavljen je veliki broj modela, ali ovoga puta u igri ćete moći sesti za volan starih automobila (bukvalno zarđalih automobila), ali isto tako ćete imati i priliku da provozate neke super luksuzne automobile.

U trejleru možemo videti dosta akcije (kao u filmovima), pa mnoge podseća na NfS Run, jedan od neuspešnijih naslova u ovom trkačkom serijalu. Juče je objavljena slika na tviteru na kojoj se u pozadini mogu videti zgrade. Jedni kažu da su primetili toranj iz Sijetla (Space Needle), dok drugi vide mnogo sličnosti sa Las Vegasom, međutim radnja će se odvijati u Fortune Valley, dolini koja je u potpunosti izmišljena od strane kreatora.

Imaće te priliku da uđete u kožu tri karaktera (Tajler, Mek i Džes), sednete za volan i kujete osvetu protiv kartela pod imenom “The House” koji vladaju u oblasti kasina. Svaki od vozača će morati da se trka kroz misije i izazove, kako bi dobili što veću popularnost (respect) u dolini koja će ih dovesti u trke sa glavnim negativcima.

I za kraj, za razliku od prethodnog dela ovoga puta igrači neće morati imati konstantnu internet konekciju da bi igrali NfS Payback, na radost mnogih ljubitelja ove ultra popularne trkačke simulacije.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!