PLAY! ; PLAY! Zine

Prikazani glavni negativci u Sonic Forces

Jedna od 3 Sonic igre najavljene prošle godine na proslavi 25. rođendana ovog čuvenog ježa jeste Sonic Forces, tada jednostavno nazvan Project Sonic 2017.

Igra u mnogome podseća na Sonic Generations iz 2011. godine, u tom smislu da kombinuje stare i nove karaktere i dizajne Sonica, što i ne čudi jer je u pitanju igra na kojoj radi isti studio, Sonic Team.

Jedna od novina u ovom Sonicu u odnosu na Generations, jeste to što ćete pored “retro” Sonica i modernog Sonica, moći da igrate i kao specijalni karakter koga dizajnirate upravo vi u editoru unutar same igre. Moći ćete da mu namestite sve, od izgleda do specijalnih osobina.

Na Nintendo E3 2017 prezentaciji smo sinoć imali prilike da vidimo i novi trejler za Sonic Forces , koji nam prikazuje i sve ključne negativce protiv kojih ćemo morati da se borimo kako bi spasili svet. Tu je naravno dobri stari dušmanin Dr. Eggman, kao i njegovi sledbenici – Shadow the Hedgehog, Metal Sonic, Zavok i Chaos. Na kraju, iznad njih se pojavljuje novi zli karakter, koga prvi put vidimo u Sonic igrama, pod imenom Infinite.

Igra je najavljena za “praznike 2017. godine”, što znači da će verovatno stići negde oko gregorijanskog Božića, i stiže na sve platforme ove geneacije – PS4, PC, Xbox One i Nintendo Switch.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!