PC

Wolfenstein II – otkriveni bonusi za prednaručivanje i kupovinu sezonske propusnice

Bethesda je pripremila zgodne dodatke za svakoga ko prednaruči ili kupi sezonsku propusnicu za nastavak popularnog šutera, u vidu kompleta misija, nazvanog Freedom Chronicles, koji dovodi nove protagoniste.

Kupovinom sezonske propusnice, koja košta 25 dolara, dobijaju se tri misije: The Adventures of Gunslinger Joe, The Diaries of Agent Silent Death i The Amazing Deeds of Captain Wilkins. Prva je smeštena u Čikagu, gde se bivši ragbista bori protiv nemilosrdnih nacista, u drugoj pratimo priču ubice iz senke, Džesike Valijant, dok kroz infiltraciju bunkera u Kaliforniji otkriva mnoge mračne tajne. Treća misija je smeštena na Aljasci, i prikazuje komandanta Geralda Vilkinsa na zadatku da osujeti neprijateljsku operaciju Crno Sunce.

Bonus za prednaručivanje je nulta epizoda(Epizode Zero), koja na neki način predstavlja uvod u sve tri gore pomenute misije. Ovaj bonus dolazi i kao sastavni deo sezonske propusnice.

Za sada nije poznato li će ovi dodaci postati dostupni istog dana kada igra dođe na police, 27. oktobra.

wolfenstein_2_gunslinger_joe

Za korisnike koji prednaruče igru, kao bonus dobijaju

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top