PLAY! ; PLAY! Zine

Resident Evil: Revelations 1 i 2 dolaze na Nintendo Switch

Izdavač Capcom je najavio dolazak prvog i drugog dela Resident Evil: Revelations na najnovije izdanje Nintendove konzole.

Originalni Resident Evil: Revelation je izašao 2012. godine za 3DS konzolu, a tek godinu dana kasnije je ugledao svetlost dana kao HD verzija za PC, PS3, Xbox 360 i Wii U. Radnja ovog survival horor naslova je smeštena između 4 i 5 nastavka i prati protagoniste Džil i Krisa u borbi protiv bioloških teroroista koji žele da čitav svet zareze virusom.

Revelations 2 se na tržištu našao 2015. godine sa događajima pre šestog nastavka, i glavno obeležje ove igre je povratak Kler Redfild, glavnog protagoniste prvih naslova Resident Evil serijala.

Resident Evil: Revelations će za Switch konzolu postati dostupan 29. avgusta, istog dana kada na tržište dođu i verzije za Playstation 4 i Xbox One, i pružaće poboljšan frejmrejt, više detalja u okruženju i prerađeno kretanje neprijatelja.

Tačan datum izlaska za Resident Evil: Revelations 2 nije poznat, ali je potvrđeno da će biti dostupan za kupovinu do kraja godine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!