PLAY! ; PLAY! Zine

The Evil Within 2 će pružiti više psihološkog horora od prethodnika

Dok nam se polako bliži oktobar, dobijamo i nove detalje o nastavku horor igre Evil Within. U najnovijem videu je Džon Džohanas, developer studija Tango Gameworks, odgovarao na razna pitanja koja se tiču same igre.

The Evil Within 2 će imati mape otvorenijeg dizajna, i samim tim i više slobode za istraživanje, a pred igračem je i veći broj opcija koje će mu pomoći u preživljavanju, otvoreni sukob sa čudovištima, ili šunjanje i postavljanje zamki.

Na pitanje da li će igra pružiti nešto i za fanove akcjie Džon je odgovorio: “Fanovi akcije neće biti razočarani, ali će biti i sadržaja za obožavatelje sporijeg horora. Mislim da je sada aspekat psihološkog horora dosta prisutniji u odnosu na prvi deo, i stvarnost oko vas je više vezana za psihološki osećaj.”

Kastomizacija i poboljšanja glavnog karaktera su takođe bolja nego ranije, zeleni gel vam je sada potreban samo za nadogradnju Sebastijanovih veština, dok se delovi oružja koriste za oružja. Drvo veština ima 6 grana: Health – uz više zdravlja duže preživljavate, Stealth – brže kretanje i ubista “s leđa”, Combat – više štete pri borbi prsa u prsa, Recovery – brža nadoknada zdravlja, Athleticism – povećanje stamine i mogućnost izbegavanja određenih napada.

Na osnovu dosadašnjih detalja i videa, koji možete pogledati ispod, The Evil Within 2 dosta obećava, samo još čekamo 13. oktobar kada igra izađe za PC, Playstation 4 i Xbox One.

the_evil_within_stefanos_gallery_2

the_evil_within_stefanos_gallery_3

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!