PLAY! ; PLAY! Zine

THQ Nordic otkrio Biomutant, akcioni RPG sa kung-fu elemetima

Kao što je ranije najavljeno, izdavačka kuća THQ Nordic je tokom Gamescom sajma otkrila najnoviji naslov na kome radi u saradnji sa studiom Experiment 101. Reč je o igri Biomutant, open-world akcionom RPG-u, sa mutiranim životinjama i kung fu elementima.

Prema podacima sa sajta Amazon, igra će pružati visoki nivo kastomizacije karaktera uz mogućnost mutacija, koje fizički menjaju karaktera ali mu daruju i određene moći, a tu su i razne prostetičke naprave za bioničku nadogradnju. Pored raznih dodataka glavni protagonista će imati i saputnike u vidu malih robota, u vidu sitnih životinja ili letelica.

Igrači će uz pomoć vazdušnih balona, mašina, ili glisera imati prilike da istražuju sistematski generisane svetove i omanji solarni sistem, kao i jedan podzemni svet, ali nam nije poznato kakva nas priča očekuje.

U trejleru je prikazan sukob malenog mutanta, glavnog protagoniste čije ime nije poznato, i džinovskog stvorenja. Iako nema gejmpleja, možemo videti da se u borbama koristi hladno i vatreno oružje, u zavisnosti od situacije.

Biomutant možemo očekivati naredne godine za PC, Playstation 4 i Xbox One. Ispod vas očekuju trejler i galerija fotografija iz igre, uživajte.

 

This slideshow requires JavaScript.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!