PLAY! ; PLAY! Zine

Multiplejer mod za Star Wars: Empire at War vraćen u život iznenadnim apdejtom

Strategija u realnom vremenu, Star Wars: Empire at War je podršku za multiplejer komponentu izgubio 2014. godine kada je došlo do gašenja servisa GameSpy Technology, koji je pružao onlajn funkciju brojnim igrama. I tokom duge tri godine nije postojalo nikakve naznake da će se multiplejer igranje vratiti u ovaj vremešni naslov iz 2006. godine.

Međutim, vredni ljudi iz studija Petroglyph, zaduženog za Empire at War, su pomno slušali igrače, i nakon mnogo zahteva su odlučili da se multiplejer mod ponovo vrati u život. “Pomno smo pratili  Empire at War zajednicu tokom poslednjih godina i cenimo svu pruženu podršku. Hvala vam na odličnim povratnim informacijama, fantastičnim modovima i na brojnim pozitivnim ocenama“, naveli su iz studija na Steam forumu.

Pored multiplejera, apdejt donosi i punu podršku za modove, preko Steamworksa, razne ispravke stabilnosti grafike, omogućeno je igranje u windowed modu, i još dosta toga.

U znak proslave, Star Wars: Empire at War možete uzeti sa 10€, do nedelje u 19 časova. Takođe, u trenutku pisanja ovog članka u igri nalazi preko 2500 igrača, tako da nećete imati problema sa modom za onlajn igranje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!