PLAY! ; PLAY! Zine

Sutra u Rainbow Six Siege stiže operacija Blood Orchid

Kompanija Ubisoft je nedavno proslavila cifru od 20 miliona registrovanih igrača, kada je i najavljena treća sezona, i operacija Blood Orchid(Krvava Orhideja), koja nam sutra(5. septembar) donosi Theme Park mapu i tri nova operatora.

Igrači u operaciji Blood Orchid imaju zadatak da izvrše napad na kriminalnu organizaciju smeštenu u tematskom parku, na raznovrsnoj mapi sa veoma brzim i dinamičnim sukobima.

U trejleru su prikazani i novi operatori, par iz specijalnih jedinica Hong Konga: Jing, specijalistu za sukobe u gusto naseljenim oblastima, i Lesion, eksperta za uklanjanje mina. A tu je i poljski GROM operator, Ela Bosak, poznata po svom junaštvu i sposobnošću da aktivira minu čak i kada je oborena.

Pored uvođenja novina, developeri su se potrudili da što bolje prilagode i unaprede već postojeći sadržaj, stoga su uveli razne promene kod starih operatora i mapa, kao i tehničke promene u vidu smanjenja vremena učitavanja, a tu su i novi serveri koji će poboljšati celokupno gejming iskustvo. Kompletnu listu novina možete pročitati ovde.

Mapa ovog do sada najvećeg apdejta za Rainbow Six Siege je potpuno besplatna za sve, dok će igrači koji nisu vlasnici sezonskih propusnica moći da otključavaju novi sadržaj od 12. septembra.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!