PLAY! ; PLAY! Zine

U Fortnite stižu borbe poput onih iz PlayerUnknown’s Battlegrounds

Fortnite, šarenolika multipejer pucačina Epic Games studija, uskoro dobija novi multiplejer mod, koji donosi popularne bitke Battle Royale žanra. Ovim potezom ljudi iza Fortnitea žele da ugrabe deo ogromnog kolača od naslova kao što su H1Z1 i PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Direktor studija Epic Games, Donald Mastard, u trejleru objave nije krio odakle su pokupili inspiraciju, i dodaje da se ovaj žanr savršeno uklapa u Fortnite, koji za razliku od drugih i sličnih igara poseduje genijalne mehanike izgradnje i rušenja građevina, objekata, puteva, a tu je i izrada zamki za protivnike.

Battle Royale mod pruža borbe za 100 igrača na ogromnoj teritoriji, gde pobeđuje poslednji preživeli, kao i u PUBG i ovde igrači uz pomoć padobrana sleću na mapu koja će se tokom vremena sužavati.

Ovaj mod je već dostupan za igranje na public test serverima, a zvanično izlazi 26. septembra. Tokom prošlog meseca u ovu igru je dodat i zombi mod, koji je doneo dosta zabave,

Fortnite je izašao 25. jula za PC, Playstation 4 i Xbox One, kao plaćeni early access naslov, prodaje se po ceni od 30$, a ono što je svakako zanimljivo je da će ovaj naslov kada napusti early access fazu biti potpuno besplatan za sve.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!