PLAY! ; PLAY! Zine

Bethesda odbacila Denuvo u novim igrama i ponovo šalje review kopije ranije

Bethesda je pred kraj ove godine počela da preduzima korake kojima bi privukla više fanova i povratila one stare. Među nedavno preduzetim se nalaze odbacivanje ozloglašene Denuvo zaštite i ponovno slanje review kopija pre zvaničnog izlaska igara.

Iako ne postoji zvanična objava od strane kompanije, Denuva nema ni u tragovima u prethodne dve igre, The Evil Within 2 i Wolfenstein 2: The New Colossus, što je potvrđeno od strane mnogih korisnika. Denuvo zapravo više ne pruža nikakvu zaštitu, pošto su sve novije igre “krekovane” tokom prvog dana, tako da je odbacivanje ove zaštite iz igara odluka koja raduje mnoge igrače, i isto tako doprinosi boljim performansama.

Ranije slanje review kopija jeste dobra stvar za čitavu gejming populaciju, pošto će oni ranije dobiti utiske i listu sa stvarima koje valjaju a koje ne, a da to ne osete na svojoj koži, i novčaniku pre svega. Podsećamo vas da je prošle godine Bethesda započela trend slanja kopija za novinare samo dan pre izlaska sa igrom DOOM, kako bi navodno svi u isto vreme iskusili njene igre, što je direktno značilo veći kontrolu nad recenzijama. Ponovno slanje kopija je potvrdio direktor IGN-a, Den Stejplton, na svom Tviter profilu, koji je izjavio da nije mnogo dana ranije ali je svakako korak nabolje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!