PLAY! ; PLAY! Zine

Epic Games banovao na hiljade varalica iz Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Battle Royale od samog dana prati velika popularnost, koja je sa svakim danom sve veća i veća, i samim tim što privlači mnoge igrači, među njima se nalaze i oni koji nisu tu samo zbog besplatnog iskustva, već ometaju druge korišćenjem nedozvoljenih sredstava, iliti čitova.

Naravno Epic Games ne sedi skrštenih ruku već naporno radi na uklanjanju takvih vrsta igrača kako bi očuvali kvalitet pruženog iskustva.  U izjavi studija nije navedeno previše detalja o preduzetim merama: “Ne želimo da vam otkrivamo previše o tome šta radimo, ali preduzimamo sve potrebne mere i nastavićemo sa time. Na hiljade varalica je banovano i ne planiramo da tu stanemo”.

U narednim nedeljama igrače očekuje novina u vidu progresije naloga, koja omogućava da napretkom u igranju otključavaju nove stvari, što će dodatno pomoći u borbi protiv varalica zato što će im “dati manje podsticaja da varaju sa postignutim napretkom i banom iza ugla.”

Pozdravljamo napore studija u borbi protiv varanja, ali se nadamo da dodavanje progresije naloga neće biti loše i po obične igrače.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!