PC

Halo Wars 2 dobija crossplay između PC i Xbox One igrača

Kompanija Majkrosoft ulaže velike napore u spajanju igračkih baza, odvojenih hardverom, tako da će veoma uskoro za Halo Wars 2 omogućiti crossplay  između Xbox One igrača i onih sa Windows 10 operativnim sistemom.

Ova funkcionalnost je najavljena u vestima za sve postojeće igre u Halo franšizi, gde je razvojni studio, 343 Industries, objavio: “Kao Xbox Play Anywhere naslov, igrači su mogli da uživaju u Halo Wars 2 na konzoli i PC-u, ali to do sada nije uključivalo cross platform onlajn igranje”. 

Navedeno je još i da je omogućavanje crossplay funkcionalnosti nešto što ni sami developeri nisu očekivali da će biti moguće u trenutnoj fazi razvoja igre.

Halo Wars 2 takođe dobija podršku za Xbox Arenu, što znači da će igrači moći lakše da organizuju onlajn turnire. Uskoro dolazi i poboljšano izdanje pred izlazak Xbox One X konzole.

U vestima su najavljene i druge brojne novine za Halo 5, u vidu dodatnog sadržaja, poboljšane grafike, i novih modova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top