PLAY! ; PLAY! Zine

Hitman GOTY edicija izlazi 7. novembra i donosi mnoštvo novog sadržaja za sve

IO Interactive je početkom meseca objavio da u kalendarima zabeležimo 24. oktobar, pošto je to dan kada će biti otkriveno puno novog sadržaja. Studio je održao obećanje pošto je sada pred nama dosta novina.

Prva stvar je Hitman GOTY(Game of the Year) izdanje za PC, Playstation 4 i Xbox One, koje će u digitalnom formatu biti dostupno od 7. novembra i donosi kompletan sadržaj iz prve sezone sa preko 100 sati gejmpleja. Naravno, ovo izdanje donosi i određene novine, među njim se nalazi potpuno nova misija u kojoj Agent 47 mora sprečiti širenje virusa. Tu su i tri nove vrste odeće sa tri oružja koje će igrači koristiti u novim Escalation “contract” misijama.

GOTY edicija će nove igrače koštati 60$, dok će oni koji već poseduju igru morati da izdvoje još 20 dolara kako bi uživali u novom sadržaju. Više detalja vas očekuje na zvaničnom sajtu i u trejleru ispod.

Ali to nije sve, pošto je razvojni studio pripremio novine i za one koji ne žele da se late novčanika. 7. novembra dolazi i besplatni apdejt u kojem će se vratiti vremenski ograničene, Elusive, mete koje igrači moraju eliminisati kako bi otklučali razne dodatke. Igrači će takođe dobiti i redizajnirani korisnički interfejs sa brojnim poboljšanjima u gejmpleju i poboljšanjima za Xbox One X konzolu. Novina je i produbljivanje izazova u “contract” misijama.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!